O nas

Naš začetek
Ključ našega začetka je bilo iskanje poslovne priložnosti, ki bi izstopala. In tako smo po večih letih razmisleka, Rebecca Arluck, Aleš Bosančič in Oren Arluck, prišli do zaključka, da je v Ljubljani precejšnje povpraševanje po oblikovalskih izdelkih, a le redke trgovine kupcem tovrstne izdelke ponujajo. Zato smo se leta 2007 odločili odpreti prodajalno, kakršne Ljubljana še ni videla – t.i. concept shop s posebnimi, edinstvenimi izdelki z vsega sveta. Tedaj in še dandanes je naš cilj enak: med najbolj zanimivimi podjetji izslediti najbolj izvirne izdelke in jih kupcem ponuditi v prijetnem, a hkrati sodobnem prostoru, kjer je čutiti močan osebni pečat kreativnosti vseh treh.

Naš poslovni napredek
Leta 2007 so našo prodajalno krasili izdelki le treh italijanskih dobaviteljev, a skozi čas se je število naših strank večalo in naša ponudba se je bogatila. Danes svojim strankam ponujamo izdelke več kot štiridesetih oblikovalskih podjetij z vsega sveta.
Sorazmerno z rastjo ponudbe v prodajalni, je raslo tudi zanimanje in sodelovanje z raznimi podjetji na področju poslovnih daril. V dosedanjih letih poslovanja smo tako priskrbeli poslovna darila majhnim, srednjim in velikim podjetjem po vsej Sloveniji.
V zadnjih letih smo se spopadli z novimi izzivi distribucije in agencije prodaje pomembnih tujih oblikovalskih podjetij na slovenskem in italijanskem tržišču.
Kljub širokemu spektru dela, pa ostaja naše podjetje majhno, saj ga sestavljamo le mi trije in štirje svetovalci pri prodaji.

Kje želimo pristati
Ali bi bilo reči „povsod“ domišljavo? Kajti odprtje ene izmed najbolj zanimivih in hitro rastočih prodajaln v Sloveniji je le začetek naše vznemirljive poslovne poti. Z zagonom naše nove spletne trgovine želimo svojim strankam vedno in povsod omogočiti izvirnost, domiselnost in duhovitost. Vselej bomo poskrbeli za nove, sveže, izvirne in čudovite izdelke uveljavljenih in še neuveljavljenih oblikovalcev z vsega sveta. In vse to bo v dosegu roke z nekaj kliki..

Želimo Vam prijetno nakupovanje!