Tadé Rose Aleppo Soap, 100 g

Cena:7,00€

Milo iz oljčnega olja obogateno z esencialnimi olji vrtnice za čiščenje, zaščito, spodbujanje in revitalizacijo kože. V Sredozemlju velja vrtnica za dišečo obljubo poletja.

Milo Tadé Rose Aleppo Soap je obogateno z eteričnim oljem vrtnice iz Damaska, ki mehča, dopolnjuje in pomirja kožo. Krepčilne lastnosti vrtnice iz Damaska ter nežnost oljčnega olja ustvarjata blago milo za obraz in telo za vsakodnevno uporabo. Za mehko in dišečo kožo.

Zgodovina: Eno izmed najstarejših mest na svetu, Damask, skrbno čuva skrivnost o elegantnem in prefinjenem parfumu svoje legendarne vrtnice. Olje vrtnice iz Damaska je že od nekdaj znano po svojih lastnostih, da obnovi prožnost kože ter upočasni nastajanje drobnih gubic. Ta 100% ekološka mila iz hladno stiskanega deviškega oljčnega olja in naravnega eteričnega olja ročno proizvajajo v skladu z načelom pravične trgovine ter v skladu z etiko poštene izmenjave, kjer so zasluge pripisane prispevku in digniteti vseh partnerjev. Dermatološko testirano. Pakirano z uporabo čim manjše količine razgradljivih snovi.

BREZ natrijevega lavret-sulfata, PEGa, EDTA, formaldehida, hidroksietial, BHT, fenoksietanola, silikonov in drugih sintetičnih derivatov, kot so kisline, emulgator, umetna barvila ali konzervansi. Ni testirano na živalih.

"Od julija 2012 mesto Aleppo, rojstni kraj poslovanja podjetja Tade mučijo spopadi med svobodno sirsko vojsko in vladnimi silami. Vsakdanje življenje državljanov Aleppa je grozljivo. Lokalni partnerji podjetja Tade delajo v nevarnih pogojih. Kljub tem resnično dramatičnim okoliščinam, je podjetje Tade ostalo zavezano k zagotavljanju razpoložljivosti svojih izdelkov, s čimer si bolj kot kdajkoli prej prizadeva spoštovati naravo, ljudi in pošteno izmenjavo."

-+