Tadé Pain d'Alep 5% Aleppo Soap

Cena:5,50€

Priporočljivo za suho kožo - obraz in telo.
200g.

To luksuzno milo iz Aleppa je zorjeno 9 mesecev in je narejeno z olivnim oljem ter 35% lovorovega ekstrakta - najvišjo koncentracijo lovorovega olja, ki ga lahko najdemo v pristnem milu Aleppo.

Zgodovina: Stari Grki so ​​lovorovo olje cenili zaradi njegovih zdravilnih lastnosti ter njegovih čistilnih in vlažilnih učinkov na kožo. Lovorovo olje še dandanes ostaja brez tekmeca, ko govorimo o naravnih rešitvah pri občutljivi ali oboleli koži. Ta tradicionalna, 100% naravna mešanica blagega olivnega ter "Laurus nobilis" lovorovega olja (5%), ima izredne pomirjevalne in krepilne lastnosti.

Uporaba: Milo Pain d'Alep 5% obnavlja kožo in ohranja pravo ravnovesje suhe in občutljive kože. S svojo bogato peno in čistim zelenim vonjem je to milo idealno tudi kot milo za obraz. Uporabljajte ga zjutraj in zvečer za zdravo, sijočo polt in mehko, napeto kožo.

Sestavine (INCI): natrijev olivat *, natrijev lavrat *, Aqua *, natrijev hidroksid. (* Naravnega izvora 99,9% natrijev olivat in natrijev lavrat so umiljene maščobne kisline ali soli oljčnega olja in lovorovega olja)

Proizvedeno v Siriji.

Vsa mila Tade Pays du Levant® so 100% ekološka*, brez kakršnih koli kemičnih sestavin ali sintetičnih derivatov. Ti izdelki so narejeni v skladu z načelom pravične trgovine ter v skladu z etiko poštene izmenjave, kjer so zasluge pripisane prispevku in digniteti vseh partnerjev. Dermatološko testirano. Pakirano z uporabo čim manjše količine razgradljivih snovi.

BREZ natrijevega lavret-sulfata, PEGa, EDTA, formaldehida, hidroksietial, BHT, fenoksietanola, silikonov in drugih sintetičnih derivatov, kot so kisline, emulgator, umetna barvila ali konzervansi. Ni testirano na živalih.

"Od julija 2012 mesto Aleppo, rojstni kraj poslovanja podjetja Tade mučijo spopadi med svobodno sirsko vojsko in vladnimi silami. Vsakdanje življenje državljanov Aleppa je grozljivo. Lokalni partnerji podjetja Tade delajo v nevarnih pogojih. Kljub tem resnično dramatičnim okoliščinam, je podjetje Tade ostalo zavezano k zagotavljanju razpoložljivosti svojih izdelkov, s čimer si bolj kot kdajkoli prej prizadeva spoštovati naravo, ljudi in pošteno izmenjavo."