Tadé Jasmine Aleppo Soap, 100 g

Cena:7,00€

Naravno milo iz Aleppa obogateno z oljčnim oljem za čiščenje, zaščito, spodbujanje in revitalizacijo kože. V Sredozemlju velja jasmin za dišečo obljubo poletja.

Milo Tadé Jasmine Aleppo Soap sestavlja oljčno olje (90%) in je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami ter obogateno z eteričnimi olji jasminovega cveta. Uporaba: Zvečer za zdravo in mehko kožo.

Zgodovina: Vonj jasminovega cveta je znan kot nežna dišava, ki spodbuja dobro počutje. Milo je izredno blago in ima zdravilne in protivnetne lastnostmi. Ta 100% ekološka mila iz hladno stiskanega deviškega oljčnega olja in naravnega eteričnega olja ročno proizvajajo v skladu z načelom pravične trgovine ter v skladu z etiko poštene izmenjave, kjer so zasluge pripisane prispevku in digniteti vseh partnerjev. Dermatološko testirano. Pakirano z uporabo čim manjše količine razgradljivih snovi.

BREZ natrijevega lavret-sulfata, PEGa, EDTA, formaldehida, hidroksietial, BHT, fenoksietanola, silikonov in drugih sintetičnih derivatov, kot so kisline, emulgator, umetna barvila ali konzervansi. Ni testirano na živalih.

"Od julija 2012 mesto Aleppo, rojstni kraj poslovanja podjetja Tade mučijo spopadi med svobodno sirsko vojsko in vladnimi silami. Vsakdanje življenje državljanov Aleppa je grozljivo. Lokalni partnerji podjetja Tade delajo v nevarnih pogojih. Kljub tem resnično dramatičnim okoliščinam, je podjetje Tade ostalo zavezano k zagotavljanju razpoložljivosti svojih izdelkov, s čimer si bolj kot kdajkoli prej prizadeva spoštovati naravo, ljudi in pošteno izmenjavo."

-+