Tadé Hammam Black Soap, 140g

Cena:11,95€

Milo za piling v obliki paste iz oljčnega in lovorovega olja, gline in morske soli.

Zgodovina: Črno milo iz oljčnega olja se že stoletja uporablja za čiščenje in piling v hammamih (parne kopeli). Danes se črno milo uporablja v nekaterih najbolj ekskluzivnih zdraviliščih v Evropi in Ameriki. To naravno črno milo iz oljčnega olja, ki deluje pomirjevalno, segrevajo v kotlih in ga nato obogatijo še z lovorovim oljem, ki ima razkuževalne lastnosti, rdečo glino, ki črpa nečistoče iz kože ter morsko soljo (za piling).

Uporaba: Redni piling razkriva naravni lesk čiste, mehke in zdrave kože. Pasto nanesite na mokro rokavičko ali gobo in nato masirajte po celem telesu. Pustimo učinkovati 1 minuto. Stopimo pod prho in z drgnjenjem odstranimo kremasto peno. Dobro speremo s toplo vodo. Za mehko in jasno kožo, ki izžareva.

Glede na trenutne razmere v Siriji, izdelek Tadé Hammam Black Soap zdaj mešajo v Franciji s sirskimi sestavinami in s spoštovanjem sirske tradicije.

Teža: 140 g
Proizvedeno v Franciji.

Ta 100% ekološka mila iz hladno stiskanega deviškega oljčnega olja in naravnega eteričnega olja ročno proizvajajo v skladu z načelom pravične trgovine ter v skladu z etiko poštene izmenjave, kjer so zasluge pripisane prispevku in digniteti vseh partnerjev. Dermatološko testirano. Pakirano z uporabo čim manjše količine razgradljivih snovi.

BREZ natrijevega lavret-sulfata, PEGa, EDTA, formaldehida, hidroksietial, BHT, fenoksietanola, silikonov in drugih sintetičnih derivatov, kot so kisline, emulgator, umetna barvila ali konzervansi. Ni testirano na živalih.

"Od julija 2012 mesto Aleppo, rojstni kraj poslovanja podjetja Tade mučijo spopadi med svobodno sirsko vojsko in vladnimi silami. Vsakdanje življenje državljanov Aleppa je grozljivo. Lokalni partnerji podjetja Tade delajo v nevarnih pogojih. Kljub tem resnično dramatičnim okoliščinam, je podjetje Tade ostalo zavezano k zagotavljanju razpoložljivosti svojih izdelkov, s čimer si bolj kot kdajkoli prej prizadeva spoštovati naravo, ljudi in pošteno izmenjavo."