Tadé Aleppo Soap Orange Blossom, 100 g

Cena:7,00€

Milo iz oljčnega olja obogateno z z eteričnimi olji pomarančnega cveta za čiščenje, zaščito, spodbujanje in revitalizacijo kože.

Milo Tadé Aleppo Soap Orange Blossom je milo iz oljčnega olja (90%), bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami in obogateno z eteričnimi olji pomarančnega cveta, katerega lastnost je, da hrani in obnavlja kožo. Milo je harmonična mešanica blagega oljčnega olja (90%) in eteričnega olja pomarančnega cveta (2%), ki pomirja kožo, jo naredi mehko in jo nežno odišavi. Milo je 100% naravno in ekološko in je primerno za vse tipe kože. Uporaba: Dnevna uporaba za zdravo in mehko kožo.

Ta 100% ekološka mila iz hladno stiskanega deviškega oljčnega olja in naravnega eteričnega olja ročno proizvajajo v skladu z načelom pravične trgovine ter v skladu z etiko poštene izmenjave, kjer so zasluge pripisane prispevku in digniteti vseh partnerjev. Dermatološko testirano. Pakirano z uporabo čim manjše količine razgradljivih snovi.

BREZ natrijevega lavret-sulfata, PEGa, EDTA, formaldehida, hidroksietial, BHT, fenoksietanola, silikonov in drugih sintetičnih derivatov, kot so kisline, emulgator, umetna barvila ali konzervansi. Ni testirano na živalih.

"Od julija 2012 mesto Aleppo, rojstni kraj poslovanja podjetja Tade mučijo spopadi med svobodno sirsko vojsko in vladnimi silami. Vsakdanje življenje državljanov Aleppa je grozljivo. Lokalni partnerji podjetja Tade delajo v nevarnih pogojih. Kljub tem resnično dramatičnim okoliščinam, je podjetje Tade ostalo zavezano k zagotavljanju razpoložljivosti svojih izdelkov, s čimer si bolj kot kdajkoli prej prizadeva spoštovati naravo, ljudi in pošteno izmenjavo."

-+